Kesäkurpitsa-sämpyläruudut (yhteishyvä)

Raasta kesäkurpitsa ja lisää suola.

Anna seistä tunnin ajan.

Purista raasteesta vesi pois.

Lisää siirappi, siemenet ja kesäkurpitsaraaste.

Alusta taikina jauhoilla löysäksi.

Lisää öljy ja loput jauhot vähitellen.

Alusta kimmoisaksi.

Anna taikinan kohota kaksinkertaiseksi.

Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille.

Taputtele levyksi.

Anna kohota 15 minuuttia.

Jaa kohonnut leipä taikinpyörällä neliöiksi.

Voitele pinta öljyllä ja ripottele päälle siemeniä.

Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa677g115kcal2.7g16.9g4.1g4.7g
Suola, annos 3g45g0kcal0g0g0g0g
Vesi1580g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g25g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma226g722kcal0.2g167g0g0g
Auringonkukansiemen 226g1340kcal51.9g28.4g111.7g13.5g
Sämpyläjauho Sunnuntai kaurainen sämpyläjauho (Sunnuntai)3385g11847kcal473.9g2233.9g101.5g169.2g
Öljy, keskiarvo (E), annos 10g102g914kcal0g0g101.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12527g29875kcal1057.4g4892.4g637.6g374.8g
Valittu annoskoko6264g14938kcal528.7g2446.2g318.8g187.4g
Annoskoko puolitettuna3132g7469kcal264.4g1223.1g159.4g93.7g
Arvot/100g100g239kcal8.4g39.1g5.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242361