Kasvissosekeitto

Laita oliiviöljy ja valkosipulimurska kattilanpohjalle ja anna valkosipulin muhia hetki öljyssä.

Lisää soseet, vesi ja rosmariini.

Kun keitto on kuumaa, lisää Koskenlaskija.

Lisää annokseen runsaasti raejuustoa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Ruskeaapila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g1999g800kcal10g239.8g4g0g
Juuressose Pirkka 500g1999g800kcal14g177.9g4g0g
Vesi, vesijohtovesi 1999g0kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g4g5.2kcal0.1g0.8g0.2g0.6g
Extra virgin luomu oliiviöljy (Rainbow), annos 13.5g60g540kcal0g0g60g0g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g180g504kcal34.2g0.1g39.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12528g5347kcal120.4g845g215.8g2.2g
Valittu annoskoko6264g2674kcal60.2g422.5g107.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna3132g1337kcal30.1g211.3g54g0.6g
Arvot/100g100g43kcal1g6.7g1.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315522