Aapon ruokaisa nakkikeitto

Kuullota sipuli ja nakit kattilassa oivariinissa.

Lisää vesi ja hetken päästä nauhanlihafondi.

Kun fondi on sulanut lisää mausteet ja tomaattimurska.

Sekoita ja anna kiehua.

Keiton voi antaa porista hyvinkin rauhassa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g7g6.3kcal0.2g0.2g0.5g0g
Grillinakki, x-tra (X-tra), annos 100g100g240kcal11g3g20g0.2g
Puutarhurin sekoitus (Apetit), annos 300g75g33kcal1.6g6g0.2g0g
Aurinkokasvikset (Apetit), annos 300g75g20kcal0.7g3.7g0.2g1.9g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)5g36kcal0g0.2g4g0g
Chili mausteseos, Old El Paso1g2.8kcal0.1g0.5g0.1g0g
Basilika, kuivattu 0.3g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Mustapippuri, annos 1g0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, luomu (Bioitalia), annos 400g100g20kcal1.1g2.9g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1255g726kcal29.8g34.8g50.8g4.8g
Valittu annoskoko627g363kcal14.9g17.4g25.4g2.4g
Annoskoko puolitettuna314g182kcal7.5g8.7g12.7g1.2g
Arvot/100g100g58kcal2.4g2.8g4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182577