Intialainen kukkakaali

Muut mausteet:

- ½ jauhettua inkivääriä
- 1 tl kurkumaa
- 1 tl suolaa
- 1 tl garam masalaa
- 1 tl rouhittua mustapippuria

Huuhdo kukkakaali ja irrottele kukinnot.

Sekoita murskatut valkosipulinkynnet (3 kpl), mausteet, currytahna ja sitruunamehu keskenään.

Kuumenna öljy, lisää mausteseos ja sekoittele sitä pari minuuttia, jotta maut tasaantuvat.

Lisää vesi ja kukkakaalit ja keitä noin viisi minuuttia eli kunnes kukkakaali on lähes kypsää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 501g121kcal9.1g11g1.5g11.5g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Sitruunamehu, laimentamaton42g8.8kcal0.1g0.7g0g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu13g113kcal0g0g12.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)25g36kcal1g2.2g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1255g577kcal22g31g33.4g23.4g
Valittu annoskoko627g289kcal11g15.5g16.7g11.7g
Annoskoko puolitettuna314g144kcal5.5g7.8g8.4g5.9g
Arvot/100g100g46kcal1.8g2.5g2.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186200