Slaavilainen kanapata

Lisäksi rouhittua valkopippuria.

Paloittele kypsä broileri pienehköiksi paloiksi.

Lisää pataan kanapalat, suikaloidut paprikat, tomaattisose, valkopippuri, murskattu valkosipuli sekä kerma.

Anna kiehahtaa.

Lisää lopuksi smetana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 225g274kcal47.8g0g9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.9g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Paprika vihreä 96g20kcal0.9g2.4g0.3g1.8g
Paprika punainen 96g28kcal0.9g4.3g0.4g1.8g
Tomaattisose Rainbow, 200g tuubi39g33kcal1.9g6.3g0.2g0g
Ruokakerma Valio 5%112g67kcal1.3g3.1g5.6g0g
Smetana, Valio, hyla56g219kcal1.1g1.4g23.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1255g1292kcal108.4g36.2g78.2g7.4g
Valittu annoskoko628g646kcal54.2g18.1g39.1g3.7g
Annoskoko puolitettuna314g323kcal27.1g9.1g19.6g1.9g
Arvot/100g100g103kcal8.6g2.9g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87162