Jauhelihapihvi, taco täytteellä

Laita korppujauhot turpoamaan kylmään veteen.

Lisää hetken päästä jauheliha ja sipulit.

Mausta seos mielesi mukaan.

Taputtele seoksesta pieniä palasia tasaiseksi ja laita siihen päälle tacotuorejuustoa.

Käännä reinat päälle ja taputtele sileäksi.

Paista panulla tilkassa öljyä.

(kananmuna antaa lisää "pitoa" rakenteelle)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 49 grammaa

Mammeli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g3902g10223kcal678.9g0g780.3g0g
Creme Bonjour taco (Creme bonjour), annos 12g341g1024kcal11.9g15.4g102.4g0g
Sipuli (kuorittu)537g145kcal7g25.8g1.1g9.1g
Valkosipuli 78g85kcal6.2g12.7g0.5g1.6g
Korppujauho 195g714kcal20.5g146.1g2g10.3g
Vesi975g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 244g2157kcal0g0g243.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12544g28694kcal1449g400g2260.4g42g
Valittu annoskoko6272g14347kcal724.5g200g1130.2g21g
Annoskoko puolitettuna3136g7174kcal362.3g100g565.1g10.5g
Arvot/100g100g229kcal11.6g3.2g18g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153807