Punainen kanakeitto

Suikaloi perunat ja porkkanat kylmään veteen.

Ruskista pilkottu sipuli ja broilerisuikaleet kattilassa, lisää sinne paprikajauhetta, curryä maun mukaan sekä tomaattipyree ja sokeri.

Kaada joukkoon litra vettä ja perunat ja porkkanat.

Tänne sekaan liemikuutiot.

Sekoita ja anna kiehua kunnes perunat ja porkkanat ovat kypsiä.

Valmiin keiton sekaan raejuustoa, niin hyvää tulee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 392 grammaa

Aniitti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1321g1005kcal24.8g204.7g2.6g13.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g595g167kcal3.6g35.4g1.2g14.9g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g187g138kcal8.4g24.1g0.4g0g
Atria, broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu1201g1729kcal192.1g30g93.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 2668g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g27g64kcal1.4g11.2g1.3g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)27g69kcal3.5g3.2g4.8g0.1g
Sokeri 21g87kcal0g21.3g0g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)27g192kcal0g0g21.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12544g7010kcal472.8g679g251.2g63.2g
Valittu annoskoko6272g3505kcal236.4g339.5g125.6g31.6g
Annoskoko puolitettuna3136g1753kcal118.2g169.8g62.8g15.8g
Arvot/100g100g56kcal3.8g5.4g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=162774