Sieni-pekoni kastike VHH

Kuullota sipuli ja pekoni pannussa, lisää voi ja sienet ja jatka paistamista kohtuullisella lämmöllä siten ettei sipulit pala.

Lisää osa kasvisliemestä sekaan, kun sienet ovat saaneet väriä.

Lisää loput kasvis-ja lihaliemet (lihaliemi syntyy samalla kun paistat pihvit toisella pannulla ja huuhdot paiston jälkeen pienellä vesimäärällä mehut pannusta, tässä kohtaa voi hyvin käyttää myös konjakkia tms.) Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna sulaa hiljalleen sekaan.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua hiljalleen.

Sakeuden saa säädettyä tummalla maizenalla kohdilleen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Vkarppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni, paistettu 1169g1171kcal29.7g4.4g112g20.9g
Pekoni, paistettu 850g4380kcal139.8g0g431.1g0g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti532g1488kcal18.1g29.8g143.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl1063g3614kcal21.3g31.9g372.1g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g160g120kcal12g15.1g0.8g0g
Oliiviöljy 213g1880kcal0g0g212.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g160g1164kcal1.6g1.6g127.6g0g
Kasvisliemi laimennettu 1063g99kcal3.1g4.4g7.7g0.5g
Lihaliemi laimennettu 1063g201kcal0g31.9g6.4g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12544g28234kcal451.2g238.2g2827.6g43.2g
Valittu annoskoko6272g14117kcal225.6g119.1g1413.8g21.6g
Annoskoko puolitettuna3136g7059kcal112.8g59.6g706.9g10.8g
Arvot/100g100g225kcal3.6g1.9g22.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165804