UUNIMAKKARA JA OMENAISET KASVIKSET

1. Kuori ja lohko perunat ja sipulit.

Kuori porkkanat, halkaise ja paloittele.

2. Levitä kasvikset uunivuokaan.

Lisää öljy ja mausteet.

Sekoita.

Kypsennä uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

3.Kuori ja paloittele makkara.

Pese omenat hyvin, poista siemenkodat ja leikkaa lohkoiksi.

4. Lisää makkarat, omenat ja tomaatit vuokaan.

Jatka kypsentämistä vielä noin 15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä ja makkarat saaneet väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Muumimamma56
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen lenkki, Atria, 1251693g3893kcal147.2g116.8g321.6g8.5g
Peruna, vanha, kuorittu 1937g1475kcal36.4g300.3g3.9g19.4g
Porkkana 455g149kcal2.8g25.3g0.9g11.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g650g132kcal3.9g24.7g2g9.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g245g66kcal3.2g11.7g0.5g4.2g
Oliiviöljy annos (Primadonna), annos 10g420g3458kcal0g0g384.4g0g
Oregano, kuivattu 3.5g11kcal0.4g0.8g0.4g1.5g
Timjami 2.1g5.9kcal0.2g0.6g0.2g0.8g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 867g335kcal1.4g70.8g0.8g13g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12544g19046kcal391g1102g1429.4g136.2g
Valittu annoskoko6272g9523kcal195.5g551g714.7g68.1g
Annoskoko puolitettuna3136g4762kcal97.8g275.5g357.4g34.1g
Arvot/100g100g152kcal3.1g8.8g11.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299236