Juustokalaa kasvispedillä

Laita vuuan pohjalle sekoitettuna paprikat ja sipulit.

Levitä kalat ohueksi kerrokseksi.

Ripottele pinnalle pippuri, suolaa ja tilli..

Sekoita juustoraaste ja kermaviili, mausta halutessasi vielä suolalla ja valkopippurilla.

Paista 200 asteessa.n.45-60min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 503 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus188g131kcal30g0g0.6g0g
Emmental, punaleima 17%72g209kcal24.4g0g12.2g0g
Paprikasekoitus 300 g (Pirkka)138g34kcal1.2g5.9g0.6g0g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g166g20kcal2.5g2.5g0g0g
Kermaviili kevyt vähälaktoosinen (Maitokolmio), annos 200g63g50kcal1.6g2.5g3.8g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.6g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Tilli mauste0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1257g892kcal119.6g22.4g34.4g0.2g
Valittu annoskoko629g446kcal59.8g11.2g17.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna314g223kcal29.9g5.6g8.6g0.1g
Arvot/100g100g71kcal9.5g1.8g2.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85623