Kananmunasalsa

Sekoita ruokajogurttiin paprikaraaste.

Silppua joukkoon valkosipulinkynnet.

Lisää purjo (1 dl), tilli (1 rkl) ja sinappi (2 tl). Sekoita ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Silppua kananmunat viipaloimalla ne munaleikkurilla kahteen kertaan.

Lisää kananmunasilppu lopuksi seokseen.

Levitä kananmunasalsa laakealle lautaselle.

Leikkaa päälle vähäsuolaista silliä.

Koristele tillillä.

Tarjoa perunoiden ja sillin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokajogurtti Valio2405g2164kcal108.2g120.2g144.3g0g
Paprika vihreä 601g128kcal5.7g15g1.8g11.4g
Purjosipuli 481g110kcal8.7g11.5g1g10.1g
Sinappi 120g158kcal5.3g17g7.2g2g
Tilli, tuore 36g11kcal1.3g0.3g0.3g0.8g
Kananmuna, keitetty 2645g3773kcal330.6g7.9g271.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12576g12688kcal919.6g343.8g851.4g48.6g
Valittu annoskoko6288g6344kcal459.8g171.9g425.7g24.3g
Annoskoko puolitettuna3144g3172kcal229.9g86g212.9g12.2g
Arvot/100g100g101kcal7.3g2.7g6.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185251