Punajuuriraastekeitto, helppo

Osta kaupan hevi-osastolta vakuumeissa myytäviä keitettyjä (ei mausteliemssä) punajuuria, pakkaus n. 450g/kpl.

Paista sipuli ja jauheliha, laita kattilaan.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Kun vesi kiehahtaa, lisää raastetut vakuumipunajuuret.

Älä keitä liian pitkään (punajuuri harmahtuu).

Mausta ruohosipulilla, persiljalla, meiramilla ja muiulla mausteilla.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri keitetty, annos 100g1602g674kcal0g150.6g1.6g40g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala59g165kcal11.7g2.9g11.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 3738g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 712g1577kcal124.6g0g121g0g
Sipuli 178g54kcal2.2g8.5g0.4g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12576g4938kcal277g324g269.4g86g
Valittu annoskoko6288g2469kcal138.5g162g134.7g43g
Annoskoko puolitettuna3144g1235kcal69.3g81g67.4g21.5g
Arvot/100g100g39kcal2.2g2.6g2.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253511