Herukkamansikkatorttu

Sekoita sähkövatkaimella muna, voi ja kerma.

Lisää 100g mantelijauhetta ja vatka vielä.

Sekoita sitten käsin leivinjauhe joukkoon.

Paissta pohjaa 10 min. 200 asteessa.

Sulata ja valuta marjat.

Vatkaa philadelphi, kerma 100g ja muna sekaisin.

Laita täyte marjojen päälle.

Pohjaan:
60g sulaa voita
loraus kermaa
muna
makeutus oman maun mukaan
Ylläolevat vatkataan sähkövatkaimella kuohkeaksi jonka jälkeen lisätään noin 100g jauhettua mantelia ja jatketaan vatkausta.

Lopuksi sekoittaen sekaan 2 teeluskaa leivinjauhetta

Esipaisto 200 asteessa noin kymppiminsa
jonka jälkeen päälle ensin mustikkaa ja vattua täysin sulaneina ja valutettuina.

Ja niiden päälle seos jossa
desi kermaa, 200g haluamaansa tuorejuustoa(ricotta tai mascarpone mun suosikit)
yks muna, vaniljatangon sisukset ja haluamansa makeutus.

Paistetaan 200 asteessa ja noin puol tuntia.

Jäähdytetään kunnolla ennen nauttimist

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 540g3914kcal6.4g2.2g438.6g0g
Kananmuna kuoreton 659g941kcal82.4g2g67.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 468g1544kcal9.4g14g163.6g0g
Manteli 599g3692kcal144.2g39.6g323.7g43.2g
Leivinjauhe 60g105kcal3.1g22.7g0g0.3g
Philadelphia tuorejuusto 200g1199g3057kcal70.7g38.4g286.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 599g1979kcal12g18g209.8g0g
Punaherukka 899g510kcal12.9g67.4g3.6g45g
Mustaherukka 869g512kcal9.2g67.8g3.5g50.4g
Mansikka 360g167kcal1.8g30.2g0.7g6.8g
Sokeri 36g146kcal0g35.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12576g33131kcal704.2g676.4g2995.2g291.4g
Valittu annoskoko6288g16565kcal352.1g338.2g1497.6g145.7g
Annoskoko puolitettuna3144g8283kcal176.1g169.1g748.8g72.9g
Arvot/100g100g263kcal5.6g5.4g23.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334647