Paras hernekeitto, raaka

Cashewpähkinöitä voi liottaa muutaman tunnin, jos haluaa.

Blendaa kaikki ainekset sileäksi 1tl meiramin kanssa, paitsi hiivahiutale ja oliiviöljy, joita voi ripotella valmiin annoksen päälle.

Jos käytää pakasteherneitä, voi käyttää kuumaa vettä.

Valmista keittoa voi myös varovasti lämmittää, mutta ei yli 42 asteen.

Tässä herneillä ei tarkoiteta kuivattuja herneitä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Hetsup

Hetsup sanoi...

Erittäin herkullinen, täyttävä ja raikas! Ei muistuta kovinkaan paljon perinteistä hernekeittoa.

sunnuntai 01.12.2013 klo 13:04

AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 3000g2068kcal151.8g280.8g12g93g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Cashewpähkinä 360g2067kcal72g67.7g166.9g12.6g
Mineraalisuola keskiarvo 24g0.3kcal0.1g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2400g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 120g1061kcal0g0g120g0g
Oluthiivahiutale (Oy valioravinto ab), annos 10g24g93kcal12.2g8.9g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12576g10773kcal481.6g749.4g601.2g223.4g
Valittu annoskoko6288g5387kcal240.8g374.7g300.6g111.7g
Annoskoko puolitettuna3144g2693kcal120.4g187.4g150.3g55.9g
Arvot/100g100g86kcal3.8g6g4.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390928