J14 Makaronilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli, mausta.

keitä makarooni suolavedessä ja valuta
voitele vuoka ja tee maitomunaseos.

kaada kaikki vuokaan ja paista.

Pinnalle ruiskorppujauhoja.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Reilu), annos 400g1600g2640kcal320g0g160g0g
Makaroni ( tumma Torino )1200g4200kcal216g708g46.8g72g
Kananmuna kuorineen punnittu440g554kcal48.4g1.3g39.6g0g
Milbona Maito rasvaton2400g792kcal79.2g117.6g0g0g
Sipuli 360g109kcal4.5g17.3g0.7g6.1g
Valkosipuli 120g130kcal9.5g19.6g0.7g2.5g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g4g0.1kcal0g0g0g0g
Culinesse (Flora), annos 10g160g736kcal0.8g0.8g81.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12592g18323kcal1356.8g1729.2g658.8g161.2g
Valittu annoskoko6296g9161kcal678.4g864.6g329.4g80.6g
Annoskoko puolitettuna3148g4581kcal339.2g432.3g164.7g40.3g
Arvot/100g100g146kcal10.8g13.7g5.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=442750