The masters of Makaronilaatikko

Keitä makaronit 2 litrassa vettä ~10 min
Paista jauheliha ja sipuli
Sekoita jauheliha, sipulit ja makaroni keskenään

Sekoita munamaito

Laita vuokaan kerroksittain makaronijauheliha / tomaatti/ makaronijauheliha jne.

Uuniin 200 ~45min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen25g8.2kcal0.8g1.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu6.6g8.3kcal0.7g0g0.6g0g
Naudanjauheliha 10% (Kotimainen), annos 700g13g22kcal2.5g0g1.2g0g
Oltermanni, perinteinen2.2g8.1kcal0.6g0g0.7g0g
Herkkusieniä viipaleina (Xtra), annos 230g4.2g0.8kcal0.1g0g0g0g
Torino makarooni/raisio(400g)13g44kcal1.6g8.6g0.3g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g181kcal12.6g19.6g5.6g0.8g
Valittu annoskoko63g91kcal6.3g9.8g2.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna32g45kcal3.2g4.9g1.4g0.2g
Arvot/100g100g144kcal10g15.6g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=159584