Aura-pekoni pihvi (karppausinfo) c Mutu

Pilko pekoni ja sipuli pieniksi kuutioiksi.

Paista pekonisilppu, ja kuullota sipulit pannulle jääneessä pekonin rasvassa.

Yhdistä jauhelihaan pekoni, sipuli, murennettu aura, munat, smetana sekä mausteet.

Anna taikinan levätä vähintään puoli tuntia, tulee helpommin käsiteltäväksi.

Paista pannulla oman maun kokoisia pihvejä.

Kostutetuin käsin on taikinna helpompi muotoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Muurari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 26g58kcal4.6g0g4.5g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus11g37kcal1.5g0.1g3.4g0g
Aurajuusto6.6g22kcal1.3g0g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl8.7g12kcal1.1g0g0.7g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 3.7g10kcal0.1g0.1g1g0g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Oregano, kuivattu 0.6g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Basilika, kuivattu 0.6g1.4kcal0.1g0.1g0g0.2g
Voi, 1 tl, 5 g0.6g4.1kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g298kcal17.8g1.8g24g1g
Valittu annoskoko63g149kcal8.9g0.9g12g0.5g
Annoskoko puolitettuna32g75kcal4.5g0.5g6g0.3g
Arvot/100g100g237kcal14.1g1.4g19g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211771