Kesäkurpitsa-pekonipaistos

1 kesäkurpitsa
1 iso sipuli
140 g pekonikuutioita
3 rkl kinkkusulatejuustoa
2 dl kermaa
grillimaustetta
10 g voita

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota ne voissa pannulla.

Lisää pekonikuutiot ja paista kypsäksi.

Mausta.

Lisää kerma ja sulatejuusto ja anna hautua hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Duumimamma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g11g1.9kcal0g0.3g0.1g0g
Sipuli, paistettu 8.8g8.9kcal0.1g0.4g0.7g0.2g
Pekoni, paistettu 15g79kcal2.5g0g7.8g0g
Kinkkusulatejuusto, Ingman, 9%, 10g4.9g7.4kcal0.9g0.1g0.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 22g72kcal0.4g0.7g7.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.1g8kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g355kcal7.8g3g35.2g0.4g
Valittu annoskoko63g178kcal3.9g1.5g17.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna32g89kcal2g0.8g8.8g0.1g
Arvot/100g100g282kcal6.2g2.4g27.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214776