Kanakeitto broiskusta

Keittoveden kiehuessa lisää sekaan pakasteet kanaliemikuution kera ja paista broilerisuikaleet rypsiöljyssä.

Muutaman minuutin juuresten ja maissin kiehuttua lisää veteen nuudelit, broiskun pitäisi olla tässä vaiheessa muutamia minuutteja vaille valmis.

Kun nuudelit näyttävät turvonneen, lisää ruokakerma ja broisku.

Mausta mieleiseksesi (chili, curry, paprika...)! Reseptin nuudelit on valittu tuotehausta tumpelon logiikalla: nuudelit ilman keitinvettä ja öljyä >> jos joku tietää OIKEAN metodin nuudelipussin pelkän nuudeliosuuden kalorimäärälle ja P/H/R-osuudelle, kertokaa ihmeessä! Kamalasti on vaihtoehtoja valmiille keitolle ja pelkälle kuiva-ainekselle, eikä nuudelipussissa ole kuin valmiin keiton ravintosisältö :(

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Knorr kanaliemikuutio 0,4% rasvaa valmiissa liemessä (Knorr), annos 10g0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma kevyt 4% (Rainbow), annos 200g6.3g3.8kcal0.1g0.3g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Apetit maissi, 200 g/pss6.3g7.8kcal0.2g1.6g0.1g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g5.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g9g11kcal1.7g0.2g0.4g0g
Nuudelit (Mama), annos 90g3.4g2.4kcal0.1g0.3g0.1g0g
Rypsiöljy 0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g63kcal4.4g5.4g2.8g0.4g
Valittu annoskoko63g32kcal2.2g2.7g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna32g16kcal1.1g1.4g0.7g0.1g
Arvot/100g100g50kcal3.5g4.3g2.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249674