Luumu-jugurttikakku

Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi.

Ripottele kaurahiutaleet pohjalle tasaisesti ja öljyä reunat.

Sekoita kaikki muut aineet keskenään paitsi lohkoiksi leikatut tuoreet luumut.

Voit halutessasi makeuttaa stevialla tai tuplata hunajan määrän.

Kaada taikina vuokaan ja asettele luumulohkot päälle.

Murskaa muutama manteli tai käytä lastuja ruokalusikallinen pinnalle. 200c ja 30min.

Tarjoillaan kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Lvon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g35g41kcal2.1g1.8g2.8g0g
Hunaja 1.4g4.7kcal0g1.1g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 2.1g7.1kcal0g1.7g0g0g
Luumu, tumma, punnittu kivineen 6.3g2.7kcal0g0.5g0g0.1g
Manteli 0.6g3.5kcal0.1g0g0.3g0g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl1.8g6.2kcal0.2g1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g174kcal8.6g12.2g9.6g0.6g
Valittu annoskoko63g87kcal4.3g6.1g4.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna32g44kcal2.2g3.1g2.4g0.2g
Arvot/100g100g138kcal6.8g9.7g7.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348902