Kanapasta, kesäkurpitsa-sipuli

Suikaloi kesäkurpitsa ja sipuli ohuiksi viipaleiksi, kuullota öljyssä.

Lisää broileri, paista kypsäksi.

Lisää kerma ja aurajuusto, lisää tarvittaessa mausteiksi esim yrttejä, suolaa ei välttämättä tarvitse jos aurajuuston maku riittää suolaksi mielestäsi.

Keitä samaan aikaan makaroonit kypsäksi.

Sekoita kypsät makaroonit kastikkeen joukkoon.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, marinoimaton (Kariniemi), annos 100g21g23kcal4.9g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Makaroni, pasta 7g23kcal0.7g4.7g0.1g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g3.5g9kcal1g0g0.6g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%14g23kcal0.4g0.4g2.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 9g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g182kcal14.4g11.2g8.6g0.8g
Valittu annoskoko63g91kcal7.2g5.6g4.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna32g46kcal3.6g2.8g2.2g0.2g
Arvot/100g100g144kcal11.4g8.9g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76642