Nakkisoppa kinkulla

Hauduta porkkanapaloja osassa vedestä kunnes ovat hieman pehmenneet.

Lisää loppu vesi, viipaloidut perunat ja liemikuutiot sekä pippurit.

Hauduta.

Lopuksi lisää nakit ja kinkkukuutiot (halutessasi voit ruskistaa niitä pannulla ilman rasvaa).

Hauduta vielä 5 min. Ketsuppia voi lisätä myös liemeen mausteeksi!

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g6.3g1.8kcal0g0.4g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 12g8.7kcal0.2g1.8g0g0.1g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Kevyt perhenakki,kuoreton (Atria), annos 28g10g17kcal1g0.8g1g0.1g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g3.1g4.1kcal0.3g0g0.3g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g65kcal3g6g2.8g0.8g
Valittu annoskoko63g33kcal1.5g3g1.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna32g16kcal0.8g1.5g0.7g0.2g
Arvot/100g100g52kcal2.4g4.8g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96530