Kanakeitto

Paista ja mausta kanat, siirrä syrjään.

Laita vesi kattilaan, lisää pilkotut perunat ja liemikuutiot.

Lisää loput aineet (sipulit, kanat yms) kun perunat ovat kiehuneet noin 10 minuuttia.

Mausta valkosipulilla, cayennella, paprikajauheella ja mistä sitten itse ikinä pidätkin.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Delic
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g8.7g5.2kcal0.1g1.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi41g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.7g6kcal0g0g0.7g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell7.2g7.9kcal1.7g0g0.2g0g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 0.5g1.7kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g45kcal3.6g3g2g0.4g
Valittu annoskoko63g23kcal1.8g1.5g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna32g11kcal0.9g0.8g0.5g0.1g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.4g1.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132094