Savulohikeitto

Kilo perunoita kuorittuna paloiksi kiehumaan suolalla maustettuun veteen.

Kolme sipulia lohkoina mukaan.

Mausteeksi muutama maustepippuri.

Kun perunat kypsyneet niin lohipalat (550 g) joukkoon ja maustetaan purkilla arlan (200 g) ruokakermaa kalalle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 337 grammaa

Phanneles

Phanneles sanoi...

Annoksia n. 11 kpl a 230 g

maanantai 04.05.2015 klo 17:51

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 19g14kcal0.4g2.9g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g10g21kcal1.8g0.2g1.3g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%3.8g6kcal0.1g0.1g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g83kcal4.6g6.6g3.8g0.4g
Valittu annoskoko63g41kcal2.3g3.3g1.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna32g21kcal1.2g1.7g1g0.1g
Arvot/100g100g66kcal3.6g5.2g3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460395