Mailon pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää ensin suola ja öljy ja sitten jauhoja vähän kerralla.

Kohota.

Jos käytät kuivahiivaa, sekoita 1 pss pieneen määrään jauhoja.

Kaulitse sopivankokoiseksi ja muotoile pellille.

Täytä mielesi mukaan.

Paista 200 asteessa, kunnes juusto saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 578 grammaa

Alppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 3.7g2.8kcal0.5g0g0g0.3g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 36g122kcal3.6g24.9g0.4g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g277kcal8.2g49.8g3.8g3g
Valittu annoskoko63g138kcal4.1g24.9g1.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna32g69kcal2.1g12.5g1g0.8g
Arvot/100g100g219kcal6.5g39.5g3g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154049