Kesäkurpitsalasagne

Höylää kesäkurpitsat juustohöylällä siivuiksi ja pilko valkosipulinkynnet.

( "itketä" kesäkurpitsa).

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon valkosipuli (ja pilkotut tai kuivatut sienet).

Sulata joukkoon Koskenlaskija ja lisää myös tomaattipyre, kerma ja mausteet.

Anna hautua hetki.

Laita uunivuuan pohjalle ensin kerros kastiketta ja sitten vuorotellen kesäkurpitsaviipaleita ja kastiketta.

Päällimmäiseksi kerrokseksi kastike ja lopuksi vielä juustoraaste.

200'C 30-45min tai kun näyttää sopivalta :-)
Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 26g4.6kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen15g20kcal2.8g0g1g0g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Koskenlaskija paprika-chili (Valio)4.6g14kcal0.6g0g1.3g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g6.2g4.6kcal0.3g0.8g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl7.3g6.2kcal0.1g0.3g0.5g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore0.7g0.3kcal0g0g0g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g3.6g10kcal1.1g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g120kcal10g3.8g6.8g0.4g
Valittu annoskoko63g60kcal5g1.9g3.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna32g30kcal2.5g1g1.7g0.1g
Arvot/100g100g95kcal7.9g3g5.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=205278