Kermainen pinaatti-sienipasta

1. Keitä pasta kevyesti suolatussa vedessä isossa kattilassa.

Ota keitinvettä talteen 1,75dl myöhempää varten.

2. Kuumenna sillä välin öljy paistinpannussa.

Lisää sienet ja paista niitä sekoittaen n. 8 min, kunnes ovat lähes rapeita.

Lisää oregano, kasvisliemi ja sitruunamehu ja keitä 10-12 min tai kunnes kastike on kiehunut puoliksi kokoon.

3. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja pinaatti ja kypsennä keskilämmöllä 3-5 min. Lisää pastan keitinliemi ja pasta ja sekoita kunnolla.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja kuumenna vielä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Ps3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Pennepasta, Gallo16g55kcal2g11.1g0.2g1g
Herkkusieni 14g2.2kcal0.3g0g0g0.2g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 15g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, 2%, Hovi, maustamaton4.9g3.4kcal0.5g0.2g0.1g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g11g1.5kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g153kcal6g22.8g4g2.4g
Valittu annoskoko63g77kcal3g11.4g2g1.2g
Annoskoko puolitettuna32g38kcal1.5g5.7g1g0.6g
Arvot/100g100g121kcal4.7g18g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267605