Aurajuustopunajuurivuoka

Keitä ja kuori punajuuret.

Raasta kypsät.

Kuullota sipuli pannulla.

Sekoita kaikki aineet keskenään ja laita uunivuokaan.

Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaa 42g16kcal0.4g2.9g0.1g1.1g
Aurajuusto4.2g14kcal0.8g0g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.8kcal0g0g0.4g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)4.2g5.2kcal0.1g0.2g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 2.3g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 6.3g2.9kcal0.2g0.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g94kcal3.8g7.2g4.8g2.4g
Valittu annoskoko63g47kcal1.9g3.6g2.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna32g23kcal1g1.8g1.2g0.6g
Arvot/100g100g74kcal3g5.7g3.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=159217