Chili-tomaatti possupata

Pilko aineet, reiluhkoiksi paloiksi.

Ruskista lihat pannulla, lisää sipuli, valkosipuli ja paprikat, pyöräytä muutaman kerran ja lisää chili-tomaattimurska, vesi ja porkkanat.

Kaada kannelliseen uunipataan ja työnnä uuniin reiluksi tunniksi.

Tarjoile keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Akselina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale, marinoitu17g33kcal2.2g0.5g2.7g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)15g5.4kcal0.2g1.1g0.1g0.2g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paprika, punainen3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika vihreä 3.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi8.3g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 10g3.4kcal0.1g0.6g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g92kcal5.4g5.6g5.6g1.6g
Valittu annoskoko63g46kcal2.7g2.8g2.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna32g23kcal1.4g1.4g1.4g0.4g
Arvot/100g100g73kcal4.3g4.4g4.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197889