Chili Con Carne

Ruskista jauheliha ja kuullota sipulit oliiviöljyssä.

Lisää pavut ja paseerattu tomaatti.

Mausta chilillä, suolalla ja muilla mausteilla maun mukaan.

Tarjoile riisin tai vaalean leivän kanssa tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha21g35kcal4g0g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kidneypapu, suolaliemessä10g11kcal0.8g1.8g0g0.8g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa (Eldorado), annos 210g8.7g6.8kcal0.4g1g0.1g0.4g
Oliiviöljy 0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g21g5.2kcal0.3g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g124kcal11g7.6g5.2g2.4g
Valittu annoskoko63g62kcal5.5g3.8g2.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna32g31kcal2.8g1.9g1.3g0.6g
Arvot/100g100g98kcal8.7g6g4.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343502