Kesäkurpitsa tomaatti vuoka

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatit ja laita vuokaan vuorotellen limittäin, mausta suolalla ja laita 200 asteiseen uuniin noin 30 minuuttia.

Ripottele päälle juusto raaste ja anna olla vielä hetki uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Gerdrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 35g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.2g
Tomaatti, tuore21g4.3kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa7g21kcal1.6g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g63kcal3.8g3.4g3.6g1g
Valittu annoskoko63g32kcal1.9g1.7g1.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna32g16kcal1g0.9g0.9g0.3g
Arvot/100g100g50kcal3g2.7g2.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227480