Kevyt bolognese parsakaalilla

Kuullota sipuli ja lisää joukkoon jauheliha.

Ruskista kevyesti.

Kaada joukkoon tomaattimurska ja tomaattipyre ja lisää puolitoista tölkillistä vettä.

Anna kiehua.

Kiehauta parsakaalit kevyesti ja lisää kastikkeeseen.

Mausta suolalla, pippurilla, basilikalla ja oreganolla.

Lisää joukkoon valkosipulimurskaa oman maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%28g48kcal5.6g0g2.8g0g
Sipuli (kuorittu)4.9g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Mutti paseerattu tomaatti6.3g2kcal0.1g0.3g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g4.9g3.6kcal0.2g0.6g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 18g6.2kcal0.8g0.3g0.1g0.4g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Oregano, kuivattu 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g137kcal13.6g3g7.2g1.4g
Valittu annoskoko63g69kcal6.8g1.5g3.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna32g34kcal3.4g0.8g1.8g0.4g
Arvot/100g100g109kcal10.8g2.4g5.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373963