Lohihärnäys

Kuori ja silppua perunat ja sipuli.

Voitele vuoka ja lado perunat, sipulit ja lohet.

Heittele suolaa väliin fiiliksen mukaan.

Sekota munat ja maito ja 1 tl suolaa keskenään ja kaada lopuksi vuokaan.

Päälle voit heittää vielä vaikka sitruunapippuria.

Paista parissa sadassa asteessa niin kauan että munamaito on kokonaan jähmettyny ja perunasilput on kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Heiigi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 25g19kcal0.5g3.8g0g0.2g
Kirjolohisuikale sis.suolaa (Apetit), annos 300g11g15kcal1.6g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen18g5.8kcal0.6g0.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu6.3g8kcal0.7g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g104kcal7g9.8g4g0.6g
Valittu annoskoko63g52kcal3.5g4.9g2g0.3g
Annoskoko puolitettuna32g26kcal1.8g2.5g1g0.2g
Arvot/100g100g82kcal5.5g7.7g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403479