Rasvanpolttokeitto

Pese ja pilko aineet älä kuori.

tee keitto, tomaatit ja sitruunamehu viimeseksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kukkakaali 11g2.7kcal0.2g0.2g0g0.3g
Pinaatti 3.5g0.5kcal0.1g0g0g0g
Paprika keskiarvo 2.8g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)4.2g0.5kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.6g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g11g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g18kcal0.8g2.2g0g1.4g
Valittu annoskoko63g9kcal0.4g1.1g0g0.7g
Annoskoko puolitettuna32g5kcal0.2g0.6g0g0.4g
Arvot/100g100g14kcal0.6g1.7g0g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421795