Rinkutinkun jauhelihaperunapata

Paistetaan jauheliha, kuoritaan ja pilkotaan perunat ja porkkanat viipaleiksi.

Ladotaan uuni pataan vuorotellen kerroksittain.

Tehdään lihaliemi ja kaadetaan vuokaan.

Lisätään vielä vettä niin paljon, että ainekset juuri ja juuri peittyvät.

Haudutetaan uunissa n. 200 astetta, kunnes ruoka on ihanan pehmeää ja kypsää.

Ruoassa voi käyttää lempimausteitaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1622 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g20g5.5kcal0.1g1.2g0g0.5g
Peruna, keskikokoinen 60g27g16kcal0.4g3.6g0g0.2g
Paistijauheliha 10%16g27kcal3.1g0g1.6g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.9g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g102kcal7.4g9.8g3.6g1.4g
Valittu annoskoko63g51kcal3.7g4.9g1.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna32g26kcal1.9g2.5g0.9g0.4g
Arvot/100g100g80kcal5.8g7.7g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244631