Kirjolohirisotto

Aluksi silppua sipulit, paprika, porkkanat ja herkkusienet.

Kuullota sipulit öljytilkassa, lisää riisi ja kuullota, mausta currylla mustapippurilla ja tomaattipyreellä.

Sekoita.

Lisää 4 dl vettä ja kalafondi.

Hauduta n. 10 min. lisää porkkanat ja hetken päästä paprikat.

Hauduta vielä n. 10 min. lisää pakaste perneet ja herkkusienet, Kun herneet on lämmenneet lisää kala.

ripottele lopuksi päälle persilja silppua.

Tarjoa sitruuna lohkon kanssa.

ps. itse käytin savustettua kirjolohta mutta tähän käy melkein mikä kala tahansa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi (Pirkka)5.5g18kcal0.4g4.4g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika punainen 7.3g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.7g1.9kcal0g0.4g0g0.2g
Herkkusieni 3.6g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Herne, pakaste (rainbow)7.3g6.2kcal0.4g1.1g0g0.2g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g0.4g3.3kcal0g0g0.4g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.5g1.2kcal0g0.3g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g1.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Savustettu kirjolohifilee, OceanSea (125 g)11g14kcal2.5g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g100kcal7.2g13.8g1.8g1.6g
Valittu annoskoko64g50kcal3.6g6.9g0.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna32g25kcal1.8g3.5g0.5g0.4g
Arvot/100g100g79kcal5.7g10.9g1.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105317