Mandariinikana kastike

Kuulota sipuleita tilkassa öljyä ja lisää kanasuikaleet.

Paista kana kypsäksi ja lisää ruokakerma.

Keitä kastiketta hetki kasaan ennen punaisen balsamicon lisäämistä.

Tarkista maku.

Ja lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Hennuli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet mand.marin. (paistettu) Paistettu (Hk), annos 100g33g59kcal8.1g1g2.5g0g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g22g26kcal0.6g1.1g2.2g0.1g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Rypsiöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g1.6g1.9kcal0g0.4g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g198kcal17.6g5.8g11.6g0.4g
Valittu annoskoko63g99kcal8.8g2.9g5.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna32g50kcal4.4g1.5g2.9g0.1g
Arvot/100g100g156kcal13.9g4.6g9.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202117