Kantarellikanakastike+höyrykasvikset

Ryöppää sienistä neste pois.

Lisää voi ja sipuli pannulle.

Anna ruskistua tovi.

Lisää kana ja anna hautua hiukan vajaa 10min.

Mausta suolalla.

Lisää kerma ja anna hautua vielä toiset 10min.

Höyrytä kasvikset kattilassa, ensin tuoreet porkkanat yksinään, hetken kuluttua perään pakasteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 15g2.6kcal0.3g0.1g0.1g0.3g
Atria broilerin fileesuikale naturell11g12kcal2.5g0g0.2g0g
Voi 1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g7.3g12kcal0.2g0.3g1.1g0g
Kukkakaali-parsakaali-porkkana, broccoli,lidl, annos 500g16g5.4kcal0.4g0.8g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.1g2kcal0g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g93kcal7g3.8g5.2g2g
Valittu annoskoko63g46kcal3.5g1.9g2.6g1g
Annoskoko puolitettuna32g23kcal1.8g1g1.3g0.5g
Arvot/100g100g73kcal5.5g3g4.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306901