Kasvispannu suppiksilla

Kuori ja palastele kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla.

Lisää kasvikset kypsymisjärjestyksessä.

Mausta ja sekoittele silloin tällöin n. 10 min, anna halutua kannen alla n. 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka10g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Lanttu 15g4.2kcal0.1g0.7g0g0.3g
Porkkana 13g4.3kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli 7.3g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 10g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g0.4g1.2kcal0g0.3g0g0g
Sinappi 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Balsamicokastike bianca (Rajamäki), annos 10g0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g7.3g2.2kcal0.1g0.3g0g0g
Rypsiöljy 0.7g6.4kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g49kcal1.2g5.8g1.4g1.8g
Valittu annoskoko64g25kcal0.6g2.9g0.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna32g12kcal0.3g1.5g0.4g0.5g
Arvot/100g100g39kcal0.9g4.6g1.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341091