Naudanlihaa osterikastikkeessa

Sekoita osterikastike, perunajauhot sekä mustapippuri keskenään laakeassa kulhossa.

Sekoita joukkoon viipaloidut naudanlihasuikaleet ja marinoi noin 15 minuuttia.

Kuumenna öljyä wokpannussa.

Lisää murskattu valkosipulinkynsi ja kuullota.

Lisää naudanlihaviipaleet ja paista, kunnes ne ovat ruskistuneet ja puolikypsiä.

Halutessasi voit lisätä vihanneksia maun mukaan.

Tarjoile joko riisin tai nuudelien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Thomba
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan sisäfilee44g53kcal9.2g0g1.7g0g
Osterikastike, Blue Dragon6.6g7.9kcal0.2g1.8g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.6g5.5kcal0g1.3g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%11g18kcal0.3g0.3g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g170kcal19.4g7.2g6.6g0g
Valittu annoskoko63g85kcal9.7g3.6g3.3g0g
Annoskoko puolitettuna32g43kcal4.9g1.8g1.7g0g
Arvot/100g100g134kcal15.3g5.7g5.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=374312