Punajuurijauhelihalaatikko

Paista jauheliha ja keitä riisiä puolessa litrassa vettä noin 10 minuuttia.

Kuori ja raasta punajuuret.

Sekoita paistettu jauheliha, keitetty riisi ja raastetut punajuuret keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Kaada päälle munamaito ja paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1355 grammaa

Annuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihakastike, ruskea kastike, sika-nauta, rasvaa 19g27kcal1.8g0.4g2g0g
Punajuuri 23g9kcal0.2g1.6g0g0.6g
Riisi puuroutuva 6.1g21kcal0.4g4.6g0g0.1g
Oliiviöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Kevytmaitojuoma12g4.6kcal0.4g0.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g147kcal6.2g14g6.8g1.4g
Valittu annoskoko64g73kcal3.1g7g3.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna32g37kcal1.6g3.5g1.7g0.4g
Arvot/100g100g116kcal4.9g11g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198878