Punajuuri-jauheliha vuoka

Keitä riisiä vedessä n. 10 min. Kuori ja raasta punajuuret.

Ruskista jauheliha ja sipuli, mausta liha.

Kaada riisi/vesiseos punajuuriraasteeseen ja sekota.

Laita punajuurta ja jauhelihaa vuokaan kerroksittain ja kaada munamaito päälle.

Paista 200 n. tunti

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 23g9kcal0.2g1.6g0g0.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha9g16kcal1.8g0g0.9g0g
Sipuli 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 2.8g3.5kcal0.3g0g0.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen12g3.9kcal0.4g0.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 2g6.8kcal0.1g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g80kcal5.6g7.6g2.4g1.2g
Valittu annoskoko64g40kcal2.8g3.8g1.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna32g20kcal1.4g1.9g0.6g0.3g
Arvot/100g100g63kcal4.4g6g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198686