Goleslaw

Raasta porkkana ja kaali,
sekoita kastikkeen aineet ja lisää raasteeseen, anna tekeytyä muutama tunti.

Hunajan voi korvata sokerilla, vaihtelua saa lisäämällä valkosipulia, ruohosipulia, sipulinvarsia, persiljaa jne.

Kannattaa tehdä kerralla iso annos, säilyy hyvin jääkaapissa useita päiviä ja vain paranee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 19g6.2kcal0.1g1g0g0.5g
Kaali, valkokaali19g4kcal0.2g0.6g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g1.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl0.5g0.7kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.7g2.2kcal0g0.5g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Majoneesi rasvaton 8.9g5kcal0.1g1.1g0g0g
Hapukoor 10% (Alma), annos 30g9g11kcal0.3g0.4g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g62kcal1.6g7.8g1.8g2g
Valittu annoskoko64g31kcal0.8g3.9g0.9g1g
Annoskoko puolitettuna32g15kcal0.4g2g0.5g0.5g
Arvot/100g100g49kcal1.3g6.1g1.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444316