TC Gulassi

1. Paista lihasuikaleet ja sipuli erissä oliiviöljyssä ja laita pataan.

2. Lisää tomaattimurska ja paprika ja mausta meiramilla ja kuminalla.

3. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää paloiteltu paprika.

4. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää perunat.

5. Anna hautua vielä 10 minuuttia, jotta perunat lämpenevät.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g19g25kcal4.1g0g0.9g0g
Tomaattimurska 19g5.5kcal0.1g1g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paprika, punainen7g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 8.2g6.2kcal0.2g1.3g0g0.1g
Paprikajauhe 0.5g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Punaviinikastikepohja, demi glace (Hk), annos 1g4.7g3.3kcal0.4g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g106kcal10.2g6.6g3.8g1.8g
Valittu annoskoko64g53kcal5.1g3.3g1.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna32g27kcal2.6g1.7g1g0.5g
Arvot/100g100g84kcal8g5.2g3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447755