Kinkkupiirakka KARPPI pellillinen

Pohja:
Nypi voi, jauhot ja leseet keskenään.

Lisää kylmä vesi ja juustoraaste ja sekoita.

Levitä taikina pellille ja paista n.10 min 225astetta uunin alimmalla tasolla.

Täyte:
Kuullota suikaloitu purjo ja paprika.

Lisää kinkku.

Laita täyte pohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, kerma, muna ja mausteet: 1/2 tl suolaa ja 3tl pippurisekoitusta.

Lisää täytteen päälle.

Lisää vielä juusto.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n.20min.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 6g44kcal0.1g0g4.9g0g
Ruisjauho Pirkka9g28kcal0.9g5.5g0.2g1.4g
Vehnälese, Liperin mylly6g8.6kcal0.9g0.5g0.3g3.3g
Vesi, vesijohtovesi 1.8g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste emmental punaleima12g47kcal3.5g0g3.6g0g
Vatajan Ylikypsä kinkku (Vataja), annos 15g6g5.6kcal1.1g0g0.1g0g
Paprika punainen 3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Purjosipuli 3g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Ranskankerma, Milbona6g18kcal0.1g0.2g1.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 6g20kcal0.1g0.2g2.1g0g
Kananmuna kuoreton 5g7.1kcal0.6g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g356kcal14.8g13.2g27g9.8g
Valittu annoskoko64g178kcal7.4g6.6g13.5g4.9g
Annoskoko puolitettuna32g89kcal3.7g3.3g6.8g2.5g
Arvot/100g100g279kcal11.6g10.3g21.2g7.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260733