Tomaattisoijarouhemättö

1. Pilko ja kuullota sipulit.

2. Heitä sekaan tomaattimurska ja purkin huuhteluun käytettävä vesi.

3. Lisää soijarouhe.

Anna muhia kunnes soijarouhe on pehmeää.

Mausta esim valko- ja mustapippurilla, basilikalla, oreganolla, paprikamausteella ja valkosipulilla.

4. Lisää kerma ja lämmitä.

Nauti esimerkiksi raejuuston ja mozarellasalaatin kera.

Tai jos hiilihydraatit ei huoleta, vaikka pastan tai perunamuusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (käsittelemätön)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Flora punainen, annos 10g1.2g6.7kcal0g0g0.7g0g
Soijarouhe, tumma, 30g13g40kcal6.2g3.7g0.1g0.7g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 6.2g21kcal0.1g0.2g2.2g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g25g5kcal0.3g0.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g156kcal13.6g11.2g6.2g2g
Valittu annoskoko64g78kcal6.8g5.6g3.1g1g
Annoskoko puolitettuna32g39kcal3.4g2.8g1.6g0.5g
Arvot/100g100g122kcal10.7g8.8g4.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266721