BBQ possu

Leikkaa kaslerit paloiksi ja sekoita lopuista aineista bbq-kastike.

Sekoita yhteen uunivuoassa ja paista n. 175-150 asteessa kunnes rasva sulaa ja liha on revittävissä silpuksi (1,5-2h).

Kaada päälle hieman tomaattipyrettä ja hunajaa ja paista hetki lisää n. 200 asteessa.

Syö esim.

vihreiden papujen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasler, a la Atria, Atria (3 viipaletta)52g99kcal7.8g0.4g7.3g0g
Tomaattipyree, Pirkka5.2g4.3kcal0.2g1g0.1g0.1g
Soijakastike 3.6g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Hunaja 2.1g6.9kcal0g1.7g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g226kcal16.6g7g14.8g0.2g
Valittu annoskoko64g113kcal8.3g3.5g7.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna32g57kcal4.2g1.8g3.7g0.1g
Arvot/100g100g178kcal13g5.5g11.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325811