Kana-pinaattilasagne 39% proteiinia

Paloittele kanat.

Hienonna sipuli.

Paista kanat, sipuli ja pinaatti pannulla öljyssä.

Lisää puolet ranskankermasta, vesi ja mausteet.

Sekoita raejuusto ja puolet ranskankermasta maitoon ja mausta.

Paahda pinjansiemenet pannulla.

Voitele vuoka ja lado kerroksittain kana-pinaattiseosta, raejuustoseosta, pinjansiemeniä ja lasagnelevyjä.

Päällimmäiseksi raejuustoseosta ja pinnalle juustoraaste.

Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafilee (Kariniemi), annos 100g11g15kcal0.4g0.5g0.2g0.4g
Sipuli 4.6g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Pinaattipakaste 150g13g1.8kcal0.2g0.1g0.1g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Ranskankerma kevyt rasvaa 5%5.6g5.1kcal0.2g0.4g0.3g0g
Vesi5.6g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Raejuusto rasvaton,Valio11g7.3kcal1.5g0.2g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen5.6g1.9kcal0.2g0.3g0g0g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g4.1g14kcal0.5g2.7g0g0.3g
Polar 15% juustoraaste (150g)2.8g7.3kcal0.9g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g110kcal8g8.8g2.2g2g
Valittu annoskoko64g55kcal4g4.4g1.1g1g
Annoskoko puolitettuna32g27kcal2g2.2g0.6g0.5g
Arvot/100g100g86kcal6.3g6.9g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176563