Täytetty porsaan ulkofile

Paloittele sipuli ja paista pekonin kanssa pannulla.

Sekoita lämmin pekoni-sipuli seos tuorejuusto kanssa.

Leikkaa ulkofile "levyksi" ja levitä seos sen päälle.

Rullaa ulkofile takaisin muotoonsa ja mausta pinta suolalla.

Paista 150-asteessa n. 1,5h.

Ulkofile"rullan" voi sitoa paistamisen ajaksi puuvillalangalla tai käyttää hammastikkuja että se pysyy kiinni eikä aukea.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g51g73kcal11.1g0g3g0g
Paprika-chili tuorejuusto viola5.6g9kcal0.5g0.2g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g5.6g19kcal0.8g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g203kcal24.8g0.6g10.8g0g
Valittu annoskoko64g102kcal12.4g0.3g5.4g0g
Annoskoko puolitettuna32g51kcal6.2g0.2g2.7g0g
Arvot/100g100g159kcal19.4g0.5g8.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218955