Broilergratiini (VHH)

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen currya ja paprikajauhetta (tai caram masalaa) ja paahda mausteita hetken aikaa.

Lisää broileri suikaleina ja paista lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Laita pilkotut kaalit ja broilersuikaleet öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään ja kaada kaalien ja broilereiden päälle.

Paista uunissa n.40 minuuttia.

Anna vetätyä 15 minuuttia ja nauti!

vinkki: höyrytä kaaleja n.7 minuuttia ennen vuokaan laittoa halutessasi pehmeämmän suutuntuman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 454 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 18g4.2kcal0.3g0.4g0.1g0.4g
Parsakaali brokkoli 18g6.2kcal0.8g0.3g0.1g0.4g
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton14g15kcal3.2g0g0.3g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 7g12kcal0.5g0.2g1.1g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl7g24kcal0.1g0.2g2.5g0g
Oliiviöljy 0.5g4.3kcal0g0g0.5g0g
Oliiviöljy 0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g134kcal9.8g2.2g9.4g1.6g
Valittu annoskoko64g67kcal4.9g1.1g4.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna32g34kcal2.5g0.6g2.4g0.4g
Arvot/100g100g105kcal7.7g1.7g7.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242315